Tandkirurgi Linköping

Anpassade kirurgiska lösningar för att hantera olika tand-relaterade problem.

Behöver du behöver ta bort visdomständer, genomgå en tandimplantat-behandling eller utföra andra avancerade kirurgiska ingrepp?

Vi har lång erfarenhet och finns här för att ge dig en säker och bekväm upplevelse.

Professionell tandkirurgi

Tandkirurgi Linköping

Våra kirurger

Våra specialister har omfattande kunskap och erfarenhet inom olika tandkirurgiska ingrepp.

Tandkirurgi kan vara en oroande tanke för många, och därför arbetar vi hårt för att skapa en lugn och trygg miljö för våra patienter. Med modern utrustning och avancerade metoder strävar vi efter att minska obehag och ge en smidig behandling.

Kirurgiska ingrepp

Ett av de vanligaste tandkirurgiska ingreppen är borttagning av visdomständer. Visdomständer kan orsaka smärta, infektioner och andra komplikationer om de inte tas bort i tid.

Tandimplantatkirurgi är en annan avancerad behandling som vi erbjuder. Tandimplantat är en varaktig lösning för att ersätta förlorade tänder och återställa din tuggfunktion. 

Kirurgi tänder Linköping
Tandkirurger Linköping

Tandkirurgi Linköping

Våra erfarna kirurger placerar implantaten med noggrannhet och omsorg för att säkerställa en stark och hållbar lösning för dig.

Vi tar oss tid att förklara varje steg av tandkirurgi och besvara alla dina frågor och bekymmer och anpassar våra behandlingsplaner efter dina individuella behov och önskemål för att säkerställa bästa resultat.

Boka en tid hos oss

För att boka en tid för tandkirurgi, kontakta oss.

Vi är här för att erbjuda en omfattande och skräddarsydd tandvård och tandkirurgi för att uppnå och bibehålla en hälsosam munhälsa.

Tandklinik Linköping

Tandkirurgi Linköping

Börja din dag med ett leende

01

Allmäntandvård

Få omfattande och kvalitativ allmäntandvård som hjälper dig att behålla en stark och frisk munhälsa för livet.

02

Specialisttandvård

Specialisttandvård med anpassade behandlingar för att möta dina tandvårdsbehov.

03

Akuttandvård

Våra tandläkare är tillgängliga för dig varje dag, inklusive helger! Oroa dig inte för akut tandvärk vi finns här när som helst under veckan.

FAQ

Vanliga frågor

Tandkirurgi är en tjänst av tandvården som involverar kirurgiska ingrepp för att behandla komplexa tandrelaterade problem.

Det kan vara nödvändigt för att ta bort visdomständer, genomföra tandimplantat, korrigera käk problematik och behandla andra avancerade tandhälsotillstånd.

För att förbereda dig för en tandkirurgisk behandling, följ de specifika instruktioner som din tandläkare eller kirurg ger dig.

Det kan innebära fasta innan processen, undvikande av vissa mediciner eller andra förberedelser beroende på den specifika behandlingen.

Tandkirurgi utförs vanligtvis under lokalbedövning, vilket innebär att du inte kommer att känna smärta under själva ingreppet.

Efter ingreppet kan det förekomma en viss ömhet eller svullnad, men detta kan oftast hanteras med receptfria smärtstillande medel.

Din tandläkare eller kirurg kommer att ge dig råd om smärtlindring och eftervård.

Efter en tandkirurgisk behandling, som till exempel visdomstandsutdragning eller tandimplantatkirurgi, kan du förvänta dig en läkningsperiod där du kan uppleva viss obehag, svullnad eller eventuellt blåmärken.

Din tandläkare eller kirurg kommer att ge dig specifika eftervårdsinstruktioner för att säkerställa en snabb och smidig återhämtning.